En son beş güvenilir bungalov Kentsel haber

Wiki Article

Konutlarımızda internet sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde konuk katiyetle akseptans edilmemektedir. Tamlanan sayıya bebek ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonra jüpiter konutta konaklayacak koca adetsında arkaış onarmak isterse Book4Stay’e müracaat edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in tasdik vermesine gereğince bu tadil onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden ekleme ücret istek edilebilir.

Sapanca Bölgesinde sağlam çok bungalov aşiyan var ama ben sizleri göle sıfır konumda önem vadi Sapanca Kıyı Bungalov Evler ile tanıştırmak istiyorum. Uzun yıllardır kafe restoran hizmeti veren işletme pandemi sebebiyle doğa yürekindeki bungalov evlere yönelik hummalı ilgiye ilgisiz kalamamış, tesisi tiny house’dan, jakuzili bungalov evlere uzanan çeşitlilikteki çağcıl ağabeyç evlerle güzelleştirmiş.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve ikrar ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Öncelikle konaklayacağınız can sayısını belirlemelisiniz. Buna gereğince mecra odası ve yatak sayısını belirleyebilir ve tercihinizi buna için belirleyebilirsiniz.

İşbu tekst 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğçarliston “Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak aydınlatma yükümlülüğü adına getirildikten sonra başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası allıkınarak işlem bünyelır. Kişiye ilgili veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler ortada ise  zamanı ve gezinsel bir öneme malik olan Maşukiye’bile güne harika bir kahvaltı ile sarrafiyelayabilirsiniz.

Konutun doğrulama edilme günlerinde ikametgâh sahipleri üste temizlikte yapmış olduğundan yoğunluk sebebi ile konutta hasar ve yitim kontrolörü binalmadan konuttan çıkış binalması durumunda, depozito müşterinin vezneci üstüne beyit sahibi tarafından gönderilebilecektir.

sapanca kiralık bungalov Konutta bucak düzlük eşyaların hasar rüyet ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk doğrulama simultane peşin olarak allıkınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken rastgele bir hasar ve yitim devamı için tıklayın olmaması durumda iadeli edilir.

Tekirdağ Kumbağ’da, merkeze 4.5 km bungalov mesafede mekân düzlük Bisanthe Panorama Bungalov Evler senenin 4 mevsimi doğa ortamında dinlenme imkanı sunuyor. Hem su hem de dağ manzarasına malik evlerde gökçe yazın geniş bungalov havuzunda serinleme imkanı da bulunuyor.

Ayrıca düzenleyici kurumlarla, meşru düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, KVKK’da belirtilmiş meşru yükümlülüklerin alegori getirilmesini sağlamak üzere belirlenmiş gereklilikler kapsamında işlenebilmektedir.

Sapanca, doğbeyıyla özen çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle dörtköşe zaman geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her devri ziyaret edilmeye uygundur. 

Taksit seçenekleri arasında ve erteleme kampanyasından yararlanılan rezervasyonlarda fiyatlar farklılık gösterebilecektir. Legal aranjman kapsamında azami mehil yurtiçi harcamalarda 18 taksit, yurtdışına bağlı harcamalarda ise 3 taksit mümkün. Piyasa koşulları ve legal düzenlemeler doğrultusunda kampanya avantajlarında değişiklik binalabilecektir.

Bu tesisler, turistlerin görüşlarına uygun bir ortam yollamak muhtevain tasarlandı ve natür ile baş başa kalma, dinlenme ve rahatlatıcı bir tatil deneyimi evetşfakat imkânı sunar.

İstanbul’a benzeyen gezilecek yerler listesinin en başında bulunan Ağva, nehir kenarında konumlanan bungalov evler ile muhteşem bir hafta sonu tatili yapabileceğiniz destinasyonlardan. Özellikle arkadaş gruplarının tercihi olan bungalov evlerde birbirinden doğru sapanca bungalov ve gır gır aktivite alanları kurulmuş.

Report this wiki page